TRAINING COURSE

„Social inclusion can unite us” 

15 iunie 2012 – 24 iunie 2012

Craiova, Romania

Asociația Culturală Branart va implementa în perioada 1 mai 2012- 31 decembrie 2012 proiectul „Social inclusion can unite us!” finanțat de ANPCDEFP prin programul Tineret în Acțiune, Acțiunea 4.3 Formare și rețele.

În cadrul acestui proiect, Asociația Culturală Branart organizează în perioada 15-24 iunie 2012 un Training Course cu tema „Social inclusion can unite us” în cadrul căruia se vor desfășura o serie de activități  și vizite de documentare pentru a combate excluderea socială. La acest curs vor participa alături de Asociația Culturală Branart 4 parteneri internaționali, organizații din Italia, Polonia, Slovacia și Turcia.

Asociația Culturală Branart selectează 2 tineri care să participe la acest curs în perioada mai sus menționată. Tinerii selectați vor participa activ la toate activitățile din cadrul proiectului. Participanții trebuie să cunoască limba engleză. Cheltuielile de participare sunt acoperite de organizatie prin proiect.

Persoanele interesate să participe sunt rugate să trimită un CV în format Europass la adresa de mail: asociatiabranart@yahoo.com cu subiectul: participare TC până la data de 31 mai 2012.

Ana-Maria Dragoi

Coordonator proiect

 

Reclame
Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s